U8 IN U10 TA VIKEND V BEOGRADU

11.04.2012

Pred malčki HK Triglav (U10,U8) je še zadnji turnir sezone 2011/12. Pot jih bo v petek vodila v Beograd, na tradicionalni, že 11. Šišičev turnir, ki ga organizira beograjska Crvena Zvezda. Turnirja, ki poteka v dvorani Pionir, se bo tokrat udeležilo 11 klubov iz 3 držav, na led pa bo pridrsalo okoli 400 mladih hokejistov. Srbijo bodo predstavljali Crvena zvezda, Red team, Beostar, Taš (vsi Beograd), NS Star (Novi Sad) in Spartak (Subotica), Hrvaško zagrebška kluba Mladost in Zagreb, Slovenijo pa Triglav, Olimpija in HDD Bled.

Pot
Odhod avtobusa izpred ledene dvorane v Kranju bo v petek, 13.aprila ob 12h (zbor ob 11.45), prihod v Beograd okoli 20h. Po zaključku turnirja, ki bo v nedeljo, 15. ob 15h, se kakšno uro kasneje vračamo  domov, kamor naj bi prišli okoli 24h. Za prehod srbske meje zadostuje veljavna osebna izkaznica, ne pozabite tudi na evropske zdravstvene kartice otrok.

Nastanitev
Tako kot pred dvemi leti, bomo ponovno nastanjeni v dijaškem domu ŽOC v neposredni bližini dvorane (5 min), kjer bo v tamkajšnji restavraciji tudi organizirana prehrana.

Zabava za starše
Tako kot lani, so organizatorji tudi letos pripravili zabavo za “hockey mamas&papas”, ki bo v potekala v soboto od 21h dalje Klubu Demode (v neposredni bližini dvorane). V klubu bo cena 0,5 piva 150 din in 0,33 100 din.

Koristne informacije
Ta vikend se v Beogradu, kjer praznujejo pravoslavno veliko noč, pričakuje pretežno deževno vreme  s temperaturami od 12 do 18°C.
Menjava valut poteka po tečaju 111,6 RSD za 1 eur.

Pravila turnirja
Glede na pravila preteklih let, je tokrat prišlo do spremembe. Tekme, ki bodo trajale po 1 x 20 min z letečimi menjavami vsako minuto, bodo potekale s po štirimi igralci v polju.

Razpored tekem (pdf):   SOBOTA / NEDELJA

Spisek igralcev:
U8:
U10: