U-6, U-8 in U-10: Turnir HZS

11.03.2019

Nov Turnir HZS, organizator pa zopet HK Triglav Kranj. Pomerile so se ekipe HDD Bled, Maribor, Slavija Junior ter domačini, HK Triglav Kranj. Tokrat so poleg ekip U10 in U8 nastopili še najmlajši igralci iz selekcije U6. Članska ekipa je med tednom osvojila tretje mesto v Džavnem prvenstvu Slovenije, mladi Orli pa so željni dokazovanja, da sledijo svojim vzornikom.

Igralci vseh ekip so prikazali všečen hokej, najmlajši pa so pridobili prve tekmovalne izkušnje. Ob koncu sezone se morda že opazi utrujenost, hkrati pa se pozna vsaka ura treninga pod budnim očesom skrbnih trenerjev. Da so tekme zanimive in napete, sta potrebna enakovredna nasprostnika in vsi udeleženci tega turnirja so upravičli pričakovanja. Zopet se je zbrala številčna publika ter s tem pokazala, da ima hokej v Kranju domovinsko pravico. Kdaj si bo prislužil še temu primeren objekt?

Organizacija je bila zopet na najvišjem nivoju – vrhunska spremljajoča kulinarika (posebna zahvala gre Perutnini Ptuj in našim mamicam, ki so poskrbele, da igralci in igralke niso bili lačni), priprava igrišča brezhibna, časomerilci pa so prikazali prefinjen občutek za igro.

Ob koncu vsake tekme je sledil bučen aplavz za mlade hokejiste ter njihove mentorje. Bogat srečelov je poskrbel, da so iz Kranja vsi odšli kot zmagovalci.

Hvala vsem za prijetno nedeljo, ter na ponovno snidenje!