Novice


U-12: Celovčani padli v Orlovem gnezdu na drugi tekmi polfinala

Sreda, 20. marec 2019

Po porazu na prvi tekmi polfinala IHL lige so tudi najzvestejši navijači mladih orlov bolj upali kot verjeli v uspeh na drugi tekmi. A važno je, da je v uspeh verjela četica pod poveljstvom trenerja Domna Jemca. V najpomembnejši tekmi leta je selekcija U-12 prikazala daleč najboljšo predstavo v tej sezoni, premagala ekipo celovškega KAC-a s 5-2 ter izsilila tretjo, odločilno tekmo za vstop v finale IHL lige, ki bo na sporedu v soboto, 23.3., ob 12.15 v celovški Mestni dvorani.

U-12: Poraz na prvi tekmi polfinala

Nedelja, 17. marec 2019

Igralci selekcije U-12 so na prvi tekmi polfinala IHL lige v celovški Mestni dvorani doživeli poraz. Ekipa domačega KAC-a je bila boljša s 5-1. Igralci Triglava so bili po igri  sicer dokaj enakovredni, a so fizično precej močnejši domači, okrepljeni tudi z dvema starejšima pripadnicama nežnejšega spola, na koncu po hudem boju tekmo dobili.

U-12: Mladi orli so se uvrstili v polfinale

Ponedeljek, 11. marec 2019

Selekcija mlajših dečkov je tudi na drugi tekmi četrtfinala IHL lige brez večjih težav premagala vrstnike iz ekipe HDD Bled ter se tako po pričakovanjih in zasluženo uvrstila v polfinale IHL lige, kjer jih čaka dvoboj z ekipo celovškega KAC-a.

U-6, U-8 in U-10: Turnir HZS

Ponedeljek, 11. marec 2019

Nov Turnir HZS, organizator pa zopet HK Triglav Kranj. Pomerile so se ekipe HDD Bled, Maribor, Slavija Junior ter domačini, HK Triglav Kranj. Tokrat so poleg ekip U10 in U8 nastopili še najmlajši igralci iz selekcije U6.

U-12: Visoka zmaga v prvem krogu končnice

Ponedeljek, 4. marec 2019

Igralci selekcije U-12 so v prvi tekmi četrtfinala IHL lige visoko, s 14-0 premagali ekipo HDD Bled. Nekaj odpora so Blejci nudili le v prvi tretjini, ki so jo domači dobili le z 2-0, od druge tretjine naprej pa smo na ledu gledali le eno moštvo.

U-12: Zmaga v Tivoliju

Sreda, 20. februar 2019

Igralci selekcije U-12 so tokrat v tekmi 25. kroga že drugič zapored zmagali z identičnim rezultatom. S 14-1 so bili namreč boljši od ekipe HK SŽ Olimpija B.

U-12: Visoko premagali HDD Bled

Torek, 12. februar 2019

Igralci selekcije U-12 so vrstnikom iz HDD Bled z obrestmi vrnili za do neke mere nepričakovan poraz, ki so ga proti istemu nasprotniku doživeli pred meseci v Ledeni dvorani na Zlatem Polju.

U-12: Zmaga v Zagrebu

Ponedeljek, 11. februar 2019

Igralci selekcije U-12 nadaljujejo z igrami v IHL, kjer se redni del počasi končuje. Tokrat so v 23. krogu brez težav visoko premagali ekipo zagrebške Mladosti z rezultatom 16-1 ter tako dosegli že petnajsto zmago v sezoni.

EIHC TURNIR ČLANSKIH REPREZENTANC

Torek, 22. januar 2019

Hokejska zveza Slovenije vabi na ogled tekem EIHC turnirja članskih reprezentanc Belorusije, Italije, Madžarske in Slovenije, na Bledu, 07.- 09. februarja 2019.

U18: Jeseničani domačim odčitali lekcijo

Nedelja, 13. januar 2019

Drugi četrtek v novem letu so domači orli gostili železarje in visoko izgubili. V vseh elementih igre boljši Jeseničani so na koncu slavili z 10 zadetki, svoja vrata pa so ohranili nedotaknjena.

U-12: Poraz po hudem boju

Sreda, 9. januar 2019

Igralci selekcije U-12 so v tekmi 19. kola IHL lige proti ekipi celovškega KAC-a doživeli poraz s 3-1. Kljub temu jih je treba pohvaliti, saj so na tekmi pokazali ogromno želje, borbenosti in tudi znanja, hrbet pa jim je nekajkrat obrnila tudi sreča.

U8 in U10: HZS turnir v Kranju

Torek, 8. januar 2019

Prvi turnir v letu 2019 pod okriljem HZS se je odvijal v Kranju. Nastopile so ekipe HDD Bled, HKMK Bled, Jesenice ter domači Triglav. 

U-12: Nova visoka zmaga

Ponedeljek, 7. januar 2019

Igralci selekcije U-12 so v tekmi 18. kroga prvenstva IHL dosegli že trinajsto zmago. Tokrat so z 10-3 premagali vrstnike iz ekipe HKMK Bled.

Razpis Zavarovalnice Triglav za nadarjene mlade športnike: postani tudi ti Tim Gajser, Janja Garnbret in Aleksej Jurca.

Ponedeljek, 7. januar 2019

Upaj si med Mlade upe! Zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti Vse bo v redu in Zavarovalnica Triglav že šestič zapored objavljata razpis Mladi upi, namenjen mladim talentom, ki jih odlikujejo odlični rezultati, nadarjenost, zagnanost, vizija in osredotočenost na cilj.

U-12: Dve zmagi v času praznikov

Četrtek, 3. januar 2019

Selekcija U-12 je v času božično-novoletnih praznikov odigrala dve tekmi ter navijače obdarila z dvema zmagama.

U18: Po jutru se dan pozna, tekma pa po prvi tretjini

Četrtek, 3. januar 2019

Mladinska ekipa je v gostila vrstnike iz Zaloga in začeli so slabo – v razmiku osmih minut so prejeli tri gole in tako že v prvi tretjini zapravili možnosti za ugoden rezultat.

PRAZNIČNO LETO 2018 ZA HK TRIGLAV KRANJ

Ponedeljek, 24. december 2018

Leto 2018 je bilo za naš klub nekaj posebnega. Praznovali in še vedno praznujemo 50 let delovanja kluba, ki se je v vsej svoji zgodovini tudi v najhujših časih "brezdomstva" uspel postaviti na noge in tako dočakal zdrav in zadovoljen tudi svojega "Abrahama". Na "predrsano" pot smo lahko ponosni vsi, od številnih generacij hokejistov, trenerjev, tehničnih vodij in uprav kluba, ki so in še skrbijo, da dejavnost kluba poteka v zadovoljstvo vseh, do staršev igralcev in igralk, sponzorjev in donaterjev ter navijačev in prijateljev kluba. Ob koncu prazničnega leta 2018 vam v imenu vodstva kluba in svojem imenu želim miren Božič, veselo Novo leto, v letu 2019 pa obilo zdravja, dobre volje, uspešnih treningov in dovolj športnih in druhih osebnih uspehov. V vsem naj vam bo leto 2019 v vaše dobro in po vaši meri.

 

Jure Ahačič, predsednik

Klubski koledar 2019

Četrtek, 20. december 2018

Izšel je klubski koledar za leto 2019, kupite pa ga lahko v klubski pisarni, pri trenerjih ali hokejski trgovini Prosports (Rok Stipanovič). Cena koledarja, na katerem so fotografije selekcij kranjskih Orlov, je simboličen 2 eura.

U-12: Visok poraz na gorenjskem derbiju

Torek, 18. december 2018

Selekcija U-12 je na tekmi 15. kroga IHL lige doživela visok poraz proti ekipi HD Jesenice mladi. Ekipa iz dvorane Podmežakla je bila na koncu tekme boljša z rezultatom 7-2.

TRIGLAVANI MED PREDSTAVNIKI SLOVENIJE

Torek, 11. december 2018

V reprezentančnem odmoru že lahko spremljamo nekatere igralce HK Triglav tudi pri tem, kako učinkovito zastopajo svojo domovino na svetovnem prvenstvu ali mednarodnem turnirju.

U16: Po podaljšku zmaga odšla na Bled

Ponedeljek, 10. december 2018

V vnaprej odigrani tekmi med Triglavom in Bledom smo na Zlatem Polju videli igro preobratov in nenavadnih sodniških odločitev.

U-12: Mladi orli so se prebudili prepozno

Četrtek, 6. december 2018

Igralci selekcije U-12 so v zaostali tekmi 11. kroga IHL lige v dvorani Zlato Polje izgubili proti vrstnikom iz HDD Bled s 4-6. Tekmo so bolje pričeli gostje, ki so po prvi tretjini povedli s 3-0.

RAZPIS FUNDACIJE ZA ŠPORTNIKE ZA DODELITEV POMOČI - ŠTIPENDIJ ŠPORTNIKOM IZ SOCIALNO ŠIBKIH OKOLIJ

Torek, 4. december 2018

Fundacijo za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij je ustanovil Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez z namenom podpore športnikom in športnicam iz socialno šibkih okolij. 

U-12: Nova visoka zmaga

Torek, 4. december 2018

Igralci selekcije U-12 pod vodstvom trenerja Domna Jemca so v tekmi 13. kroga IHL lige visoko, s kar 7-0 premagali vrstnike iz zagrebškega Medveščaka. Mladi Triglavani so na igrišču prevladovali od začetka do konca ter so poleg sedmih doseženih golov uspeli ohraniti tudi nedotaknjeno mrežo, kar se je zgodilo že tretjič v zadnjih štirih tekmah in drugič zapored.

U18: Domači popravili vtis iz Tivolija

Ponedeljek, 3. december 2018

Kratek pogled nazaj: V oktobru sta Triglav in Olimpija zadnjič prekrižala palice, v tekmi izključitev – 40 minut malih kazni – nobeno od moštev ni prikazalo dobre igre, zmaga je ostala v Ljubljani. V nedeljo pa smo videli povsem drugačen pristop – hitra in agresivna igra izenačenih moštev je do zadnje sekunde navduševala navijače obeh strani. 

U16: Iz Tivolija odnesli zmago

Ponedeljek, 3. december 2018

Selekcija U16 je z dobro predstavo v Tivoliju dosegla zmago po podaljšku.

U-12: Napolnili mrežo zaloške Slavije

Četrtek, 29. november 2018

Igralci selekcije U-12 so očitno hitro preboleli do neke mere nepričakovan poraz proti ekipi HK SŽ Olimpija B preteklo soboto, saj so tokrat v zaostali tekmi 10. kroga s kar osmimi zadetki napolnili mrežo zaloške Slavije, poleg tega pa so drugič v treh tekmah svojo mrežo ohranili nedotaknjeno.

U-12: Poraz proti ljubljanski Olimpiji

Ponedeljek, 26. november 2018

Igralci selekcije U-12 v tekmi 12. kroga IHL lige niso bili kos nalogi, premagati ekipo HK SŽ Olimpija B.

U16: Domača zmaga v derbiju začelja

Ponedeljek, 26. november 2018

Za grenki poraz iz Maribora konec septembra so se Kranjčani v soboto oddolžili v primerni meri in tako prehiteli svoje neposredne tekmece. 

U-8 in U-10: 3. turnir HZS

Torek, 20. november 2018

Na Jesenicah se je odvijal tretji turnir HZS, na katerem so poleg naših Orlov sodelovali še domačini z Jesenic, Olimpija ter ekipa HDD Bleda. Triglavani so se na turnirju predstavili s tremi ekipami med selekcijami U10 in dvema ekipama med selekcijami U8.

U-12: Zmaga in poraz

Torek, 20. november 2018

Selekcija U-12 po vrnitvi iz Los Angelesa nadaljuje z igrami v IHL prvenstvu. Prejšnji torek so na domačem ledu v dvorani Zlato Polje gostili vrstnike iz celovškega KAC-a in doživeli prvi poraz v letošnji sezoni. Včeraj po so mladi Triglavani gostovali v dvorani Tivoli, kjer so odigrali zaostalo tekmo 7. kroga. Varovanci trenerja Domna Jemca so drugič v letošnji sezoni mrežo ohranili nedotaknjeno, saj so bili od vrstnikov iz HK SŽ Olimpija A boljši s 4-0. 

Orli v Los Angelesu

Petek, 9. november 2018

Mladi orli so se že tretjič z velikim veseljem odzvali povabilu Anžeta Kopitarja in ga med krompirjevimi počitnicami obiskali v Los Angelesu. Tokratna ekipa je bila sestavljena iz 20 otrok, rojenih v letih 2008, 2007 in 2006, 2 trenerjev in 2 spremljevalcev. Preživeli so prave hokejske počitnice.

U16: Derbi "slabih fantov" odločili favoriti

Petek, 2. november 2018

Na lestvici razširjenega državnega prvenstva Triglav in KAC nista soseda, KAC kraljuje na vrhu brez poraza, Triglav pa se nahaja v spodnji polovici lestvice. Toda Triglav zaseda prvo mesto po številu kazenskih minut, sledi pa mu KAC, ki ima na drugem mestu 50 kazenskih minut manj. Tako je vsaj bilo do tekme na zadnji torek v oktobru.

U16: Slaba realizacija in strog sodniški kriterij poskrbela za shutout gostov

Ponedeljek, 29. oktober 2018

V sobotni tekmi med dvema po točkah dokaj izenačenima moštvoma so daljši konec potegnili gostje iz Zaloga.

U-12: Niz zmag se nadaljuje

Torek, 23. oktober 2018

Igralci selekcije U-12 nadaljujejo z odličnimi igrami v prvenstvu IHL. Tokrat so z 12-2 premagali ekipo zagrebške Mladosti, dosegli šesto zaporedno zmago in se še utrdili na prvem mestu lestvice IHL.

U-8 in U-10: Prvi turnir pod okriljem HZS v letošnji sezoni

Ponedeljek, 15. oktober 2018

V nedeljo se je v Zalogu odvijal prvi turnir HZS za kategoriji U-8 in U-10. Nastopali so igralci Triglava, Jesenic, HKMK Bleda ter gostitelji Slavija jr.

U-12: Mladi orli se tudi z Bleda vračajo z zmago

Ponedeljek, 15. oktober 2018

Igralci selekcije U-12 so na tekmi lige IHL proti HKMK Bled podaljšali niz zmag na pet. Končni rezultat je bil 6-2, mladi Orli pa tako tudi ostajajo na prvem mestu lestvice IHL lige.

U-12: Padla tudi zaloška Slavija

Torek, 9. oktober 2018

Igralci selekcije U-12 nadaljujejo z odličnimi igrami v prvenstvu IHL. Tokrat so v gosteh ugnali zaloško Slavijo z 8-4 ter zmagali še četrtič zapored. Tokrat je bila odločilna že prva tretjina, ko so mladi orli s petimi goli napolnili mrežo domačih.

ORLI ZANESLJIVO ODPRAVILI PRVAKE

Petek, 5. oktober 2018

V sredo so v kranjski dvorani na Zlatem polju, gostovali aktualni prvaki lige IHL, ekipa Medveščaka iz Zagreba. 

ČLANI S POLOVIČNIM USPEHOM V DVEH TEKMAH

Torek, 2. oktober 2018

Orli so v soboto, v okviru lige IHL premagali "mamute" iz Zagreba, včeraj pa v Tivoliju niso bili kos favoriziranim "zmajem" v tekmi za državno prvenstvo Slovenije.

 

U-12: Zmaga na zagrebškem Velesajmu

Ponedeljek, 1. oktober 2018

Selekcija mlajših dečkov nadaljuje z dobrimi igrami v IHL ligi. V tretjem krogu so na zagrebškem Velesajmu s 7-1 premagali vrstnike iz KHL Zagreb.

2. Tek za Kranj

Petek, 28. september 2018

Tudi letos bo Zavod za šport Kranj financiral prijavo članov kranjskih športnih klubov in društev na 2. Tek za Kranj (13.10.2018 ob 12h).

Razpis za športno štipendijo 2018-19

Sreda, 26. september 2018

Obveščamo vas, da je na spletni strani Olimpijskega komiteja Slovenije objavljen razpis za športne štipendije.

U-14: Dva poraza v prvih dveh krogih IHL

Torek, 25. september 2018

V prvih dveh kolih državnega prvenstva je moštvo Triglava zabeležilo dva poraza proti vrstnikom iz Olimpije v gosteh in proti ekipi KAC-a v domači dvorani.

U16: V drugi polovici pokazali, kdo je v Kranju doma

Torek, 25. september 2018

Na sobotni tekmi med Crveno Zvezdo in Triglavom smo do polovice tekme videli le dva zadetka. Od 30. minute dalje, pa so domači igralci napolnili mrežo nasprotnika.

 

 

 

 

Sofinancer programov:

 

Dogodki v Kranju:


Kranj v sliki:

 

 

sponzorji

Napovedujemo

Twitter

YouTube

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

HK Triglav Kranj